Tranum Europas hurtigste landsby

Tranum – Europas hurtigste landsby

Fordelene er åbenlyse for os der bor i Tranum. Vi har nemlig alt, hvad en børnefamilie behøver. En naturlegeplads, hvor børnene kan klatre i træerne, vores egen skole, et friluftsbad og gode indkøbsmuligheder. Og i sommerhalvåret byder Tranum Strand vandhundene op til leg. Alt sammen i en by, der er omgivet af fantastisk nordjysk natur og en god portion frisk luft. Alligevel behøver vi ikke gå på kompromis med vores forbindelse til omverdenen. Vores internethastighed er nemlig lynhurtig – op mod svimlende 1 gigabit/s. Det gør vores by til den hurtigste landsby i Europa. Så er du en spirende iværksætter, eller en børnefamilie der bare holder af Netflix, er Tranum stedet for dig!

  • Hus i Saltum
  • Legeplads i Saltum
  • Sø ved Saltum
  • Par der er flyttet til Saltum

 

“Området omkring Tranum har masser at byde på. Det skiftende terræn byder på dragende naturoplevelser og udsigtspunkter. Derfor så landsbyrådet potentialet i at anlægge en vandrerute med international appel.”

 
Læs mere

Et stort skridt

En 11 kilometer lang vandrerute skal lokke flere turister og beboere til Tranum. I mange år har områdets beboere nydt godt af naturen. Den vil de lokale nu dele med resten af verden.

I Tranum er de lokale kræfter gået sammen om at skabe et særligt rum midt i naturen. Her får du ro og afbræk. I den dybe skov omkring byen er man ved at anlægge en 11 kilometer lang vandrerute. Det er et stort skridt for kystbaglandet.

Området omkring Tranum har masser at byde på. Det skiftende terræn byder på dragende naturoplevelser og udsigtspunkter. Derfor så landsbyrådet potentialet i at anlægge en vandrerute med international appel. I dag er stierne nemlig med til at trække udenlandske turister til byen året rundt. Det skal skabe dynamik og løfte de lokale spise- og overnatningssteder.


Fordele ved Tranum

Boliger til salg

  1. 8 minutters kørsel til Tranum Strand
  2. Udnyt vores lynhurtige internethastighed
  3. En rigtig familieby
  4. Tæt på by og natur
  5. Gratis friluftsbad midt i bycentrum


se boliger til salg i Tranum

Vil du hellere bygge dit eget hus?

SE BYGGEGRUNDE

Boliger til leje

Som børnefamilie har man ofte en travl hverdag. Vi i Tranum har derfor samlet alt, du i dagligdagen behøver. Det giver mulighed for et fritidsliv med højt til loftet og plads til store armbevægelser. Alt dette kan du få med en lejebolig i Tranum. Boligselskaberne står på spring for at finde den helt rette bolig til dig.

Find lejeboliger her

LejerBo
BoNord

Vil du vide mere om byen? Skriv til Lisa