Skovsgaard Familieidyl og hjerterum

Skovsgaard – Familieidyl og hjerterum

Skovsgaard er en rigtig hyggelig familieby. Og vi har de bedste forudsætninger for at tage os af dig og din familie. Vi er nemlig stolte af at have vores helt egen folkeskole, SFO og børnehave i byen – og en boldklub kun få minutters gang herfra. Du behøver derfor ikke ræse hjem fra arbejde for at køre ungerne til fritidsaktiviteter. Og skal indkøbsposerne fyldes er der kun 3 kilometer til Brovst. Vi har med andre ord alt det, du og din familie behøver i dagligdagen – alt sammen pakket ind i en charmerende og uformel atmosfære.

  • Skovsgaard
  • Skovsgaard
  • Skovsgaard
  • Skovsgaard

 
 
 

“Det er dejligt at kunne give børnene mulighed for at købe god skolemad og så endda med en social profil. Både børn og forældre har taget rigtig godt imod det nye skolemadstilbud.”

Læs mere

Madmanifest med mening

Det er onsdag formiddag efter efterårsferien på Skovsgaard Tranum Skole – og klokken ringer ud til frokostpause. Men i dag slipper eleverne helt ekstraordinært for at hive deres hjemmesmurte leverpostejmadder op af skoletasken. Menuen står nemlig på frisklavede frikadellesandwich med dertilhørende gnavegrønt. Vel at mærke af en fars spækket med råkost og revne grøntsager.

Sådan lød startskuddet til Skovsgaard Tranum Skoles nye madordning i samarbejde med Skovsgaard Hotel. Et succesfuldt et af slagsen bedømt ud fra udsigten til tomme tallerkner og fyldte børnemaver.

Men madordningen er meget mere end at mætte elevernes sultne munde med frikadellesandwich og gulerodsstænger. Der er nemlig kommet mad på skoleskemaet. Det betyder, at eleverne kan lære om kost og ernæring igennem praksisundervisning og besøg fra lokale producenter. Eleverne får således øjnene op for nye råvarer og smagsoplevelser såsom grønkålschips og bolsjebeder.

”Det er dejligt at kunne give børnene mulighed for at købe god skolemad og så endda med en social profil. Både børn og forældre har taget rigtig godt imod det nye skolemadstilbud”, siger afdelingslederen Trille Poulsen, som har svært ved at skjule begejstringen for skolens nye madarrangement.


Fordele ved Skovsgaard

Boliger til salg

  1. Du får et liv med familien som centrum
  2. Gode tilbud til dine børn
  3. Her får du flere kvadratmeter for pengene
  4. Spændende fritidsaktiviteter og et rigt kulturliv
  5. Tryghed, nærhed og gode naboer


se boliger til salg i Skovsgaard

Vil du hellere bygge dit eget hus?
SE BYGGEGRUNDE

Boliger til leje

Træt af storbyen? Og ønsker du et liv med familien som centrum i en hyggelig nordjysk landsby? Så er det Skovsgaard du skal vælge. Her er du nemlig tæt på hav og fjord, indkøbsmuligheder og skole. Herunder er de boligselskaber, som står klar med gode lejeboliger til dig.

Find lejeboliger her

BoNord
Lejerbo

Vil du vide mere om Skovsgård?
Skriv til Jenny