Saltum Alsidigt kultur- og fritidsliv

Saltum – Alsidigt kultur- og fritidsliv

Vi synes, at Saltum er en overset perle mellem Blokhus og Løkken. Det er nemlig en charmerende by, hvor kreativiteten blomstrer i stor stil: Vi har talrige gallerier og kunsthåndværkere i byen – og selvfølgelig vores Uldfestival, som lokker mere end 20.000 besøgende til. Men Saltum er meget mere end strikkepinde og garn. Det unikke, bakkede naturlandskab byder på oplevelser for hele familien. Så grib fat i fiskestangen og ta’ madpakken med – og nyd nogle hyggelige timer med familien i de grønne omgivelser omkring Nols sø.

Læs om familien Ravn, der flyttede til Saltum, hvor de elsker udelivet

NYHED: Nye byggegrunde i Saltum

  • Hus i Saltum
  • Legeplads i Saltum
  • Sø ved Saltum
  • Par der er flyttet til Saltum

 

”For mig er Saltum en glad by – det er en naturperle. Vi har en kæmpe købmand og masser af handlemuligheder. Og så kan jeg lige vende rundt, og befinde mig i virkelig flot natur.”

 
Læs mere

Saltum Bålhytte - Byens åndehul

Det er med smil i øjnene, at Jon Lindberg fortæller om sin by. Alt imens han står foran byens bålhytte lige ved siden af den naturskønne Nols sø.

Solen skinner fra en skyfri himmel og vinden laver krusninger i den åkandefyldte sø. Stemningen afspejler sig i Jons blik, der emmer af tilfredshed – og ikke mindst stolthed af sin by.

Det er nemlig Saltums gode sammenhold, der ligger til grund for et væld af aktivitetsmuligheder – ligesom bålhytten. Jon understreger, hvor fedt det er, når byens ildsjæle påtager sig opgaver som at opføre en multibane – som er placeret som nabo til både skov og sø. Sådanne aktiviteter betyder, at man ikke har behov for at rykke teltpælene op og flytte til storbyen.

Multibanen især er i høj kurs hos Jon. Legemekkaet, hvor man kan spille alt fra hockey til basketball, danner den perfekte ramme til enhver lejlighed. Selv bruger Jon multibanen og bålhytten til alt fra kurser til fødselsdage – og naturligvis sammen med sine børn.

”Det er vigtigt for mig, når jeg bor her, at jeg kan benytte nogle af de fede ting.”


Fordele ved Saltum

Boliger til salg

  1. En by med et rigt kulturliv
  2. Oplev Lille Norges bakkede og kuperede terræn
  3. Byen bag Skandinaviens største uldfestival


se boliger til salg i Saltum

Boliger til leje

Har du en drøm om at være omgivet af storslået og unik natur? Så behøver du ikke lede videre. Med en lejebolig i Saltum får du rig mulighed for at opleve alle byens fordele – helt uden at binde dig. Kontakt boligselskaberne for yderligere information.

Find lejeboliger her

LejerBo
BoNord

Vil du vide mere om byen? Skriv til Anni