Saltum Alsidigt kultur- og fritidsliv

Saltum – Alsidigt kultur- og fritidsliv

Vi synes, at Saltum er en overset perle mellem Blokhus og Løkken. Det er nemlig en charmerende by, hvor kreativiteten blomstrer i stor stil: Vi har talrige gallerier og kunsthåndværkere i byen – og selvfølgelig vores Uldfestival, som lokker mere end 20.000 besøgende til. Men Saltum er meget mere end strikkepinde og garn. Det unikke, bakkede naturlandskab byder på oplevelser for hele familien. Så grib fat i fiskestangen og ta’ madpakken med – og nyd nogle hyggelige timer med familien i de grønne omgivelser omkring Nols sø.

  • Saltum
  • Saltum
  • Saltum
  • Saltum

 

”For mig er Saltum en glad by – det er en naturperle. Vi har en kæmpe købmand og masser af handlemuligheder. Og så kan jeg lige vende rundt, og befinde mig i virkelig flot natur.”

 
Læs mere

Saltum Bålhytte - Byens åndehul

Det er med smil i øjnene, at Jon Lindberg fortæller om sin by. Alt imens han står foran byens bålhytte lige ved siden af den naturskønne Nols sø.

Solen skinner fra en skyfri himmel og vinden laver krusninger i den åkandefyldte sø. Stemningen afspejler sig i Jons blik, der emmer af tilfredshed – og ikke mindst stolthed af sin by.

Det er nemlig Saltums gode sammenhold, der ligger til grund for et væld af aktivitetsmuligheder – ligesom bålhytten. Jon understreger, hvor fedt det er, når byens ildsjæle påtager sig opgaver som at opføre en multibane – som er placeret som nabo til både skov og sø. Sådanne aktiviteter betyder, at man ikke har behov for at rykke teltpælene op og flytte til storbyen.

Multibanen især er i høj kurs hos Jon. Legemekkaet, hvor man kan spille alt fra hockey til basketball, danner den perfekte ramme til enhver lejlighed. Selv bruger Jon multibanen og bålhytten til alt fra kurser til fødselsdage – og naturligvis sammen med sine børn.

”Det er vigtigt for mig, når jeg bor her, at jeg kan benytte nogle af de fede ting.”

Fordele ved Saltum

På Saltum Skole har vi ca. 230 elever i 0.-9. klasse, og har desuden både børnehave og SFO.

Saltum Skole er for alle børn, hvor traditioner, fælles værdier og holdninger er vores grundlag for det daglige arbejde. Vi er åbne over for det nye og parate til at præge det nye.

Læs mere: Saltum Skole

I Saltum har vi gode indkøbsmuligheder med både dagligvare-og udvalgsvarebutikker.
Nols Hallen, idrætsbanerne, Egnssamlingen, Husflidsskolen og Saltum Skole danner ramme for et rigt og aktivt forenings- og idrætsliv.
Når du bor i Saltum, kommer du helt tæt på Skandinaviens største uldfestival. Her får du rig mulighed for at købe uld og strik i alle afskygninger. Festivalen byder dog også på andre spændende aktiviteter for hele familien. Hør et af de spændende foredrag og lad ungerne more sig til trylleshow og historiefortælling.

Ud over uldfestivalen er Saltum også en by fuld af kunsthåndværkere og gallerier, og byen emmer af et kreativt miljø.

Med det bakkede terræn omkring Saltum bliver det muligt at udfordre sig selv med mountainbike- og vandreture. Området er nemlig kendt for at være Jammerbugtens alpeland – hvor man kan blive hensat til de norske fjelde. Så hop i vandrestøvlerne og nyd landskabet fra områdets udsigtspunkt.
I en by som Saltum har vi et godt sammenhold. Vi er nemlig gode til at mødes og snakke om udviklingsmuligheder for byen. Du får derfor rig mulighed for sætte dit eget præg på byen. Så kom og del dine gode idéer.

Boliger til salg

  1. En by med et rigt kulturliv
  2. Oplev Lille Norges bakkede og kuperede terræn
  3. Byen bag Skandinaviens største uldfestival


se boliger til salg i Saltum

Boliger til leje

Har du en drøm om at være omgivet af storslået og unik natur? Så behøver du ikke lede videre. Med en lejebolig i Saltum får du rig mulighed for at opleve alle byens fordele – helt uden at binde dig. Kontakt boligselskaberne for yderligere information.

Find lejeboliger her

Lejerbo
BoNord

Vil du vide mere om byen?
Skriv til Anni