Blokhus I skøn og bynær natur

Blokhus – Mere end perfekte strande

Vi forstår godt, hvorfor folk holder ferie i Blokhus. Vi har nemlig en af Nordeuropas bedste strande med fint hvidt sand – og med Fårup Sommerland kun 6 km væk. Men Blokhus er en levende og spændende by året rundt. Et stenkast væk kan du opleve fantastisk kultur i form af Skulpturparken, eller du kan nyde de farverige blomster i Haven i Hune. Derudover er vi i Blokhus ekstra glade for aktive børnefamilier. Og vi gør alt for at værne om dem. Som en del af byens skønne klitplantage finder du Gateway Blokhus med sjove aktiviteter for hele familien. Så hop i træningstøjet og prøv vores nylagte 8 km mountainbikerute eller nyd en hyggelig stund rundt om bålet med familien.

  • Blokhus
  • Blokhus
  • Blokhus
  • Blokhus

 

“Det er svært ikke at falde mere og mere for Blokhus. Derfor valgte min kone Bodil og jeg at flytte permanent ind i vores sommerhus for et år siden. Det er en beslutning, som vi ikke har fortrudt et eneste sekund siden.”

 
Mød Bodil og Georg

Bodil og Georg

Tæt på et blomstrende byliv...

Det er svært ikke at falde mere og mere for Blokhus. Derfor valgte min kone Bodil og jeg at flytte permanent ind i vores sommerhus for et år siden. Det er en beslutning, som vi ikke har fortrudt et eneste sekund siden. Rykket fra Hjallerup til Blokhus har givet os masser af natur at boltre os i, samtidig med at vi er tæt på et blomstrende byliv.

Gennem vores tid som sommerhusejere i Blokhus har vi oplevet en enorm udvikling i byen. I dag er der masser af aktiviteter og kultur. Vi har alt, hvad vi har brug for. Dagligvarebutikker, tøjbutikker, sportsbutikker og elektronikforretninger. Byen er fyldt med frivillige, som os selv. Det skaber et stærkt sammenhold, og så har det betydet, at vi er blevet taget rigtig godt imod.

Jeg synes, vi har Danmarks smukkeste strand og nogle skønne skove. Faktisk er vi omringet af natur og oplevelser. Det gør det ekstra hyggeligt at have børnebørnene på besøg. Så går vi ture på stranden eller cykler i skoven. Ja, vi cykler jo nærmest til alting. Både bageren og brugsen.

Vi valgte Blokhus, fordi...

  • Naturen her er helt fantastisk
  • Her har vi en masse muligheder og oplevelser lige uden for døren
  • Vi møder en masse ildsjæle og ligesindede mennesker herFordele ved Blokhus

Vi elsker arrangementer i Blokhus. Alt fra festivaller til fødevaremarkeder. Derfor er vi ekstra stolte af Team Frivillig Blokhus, der med sine 25 frivillige ildsjæle holder liv i Blokhus’ pulserende liv. Og der er altid plads til flere hjælpende hænder.
Her i Blokhus behøver vi ikke tage til et fitnesscenter for at komme i god form. For vi har nemlig det hele lige ude foran døren. Gateway Blokhus gør det muligt at træne i naturskønne omgivelser. Prøv for eksempel mountainbikeruten, en af de mange vandreruter eller fitnessruten med 12 opstillede redskaber.
I Blokhus behøver du ikke at tage på charterferie i sommerferien. Vi har nemlig vores helt egen fantastiske badestrand med hvidt sand, høje klitter og brusende blåt hav. Og ønsker du ikke våde fødder fyldt med sand, kan du som noget helt unikt køre i bil på den 100 meter brede sandstrand.
I Danmark må man som udgangspunkt ikke bruge sit sommerhus som helårsbolig. Der er dog en række undtagelser, som alligevel gør det muligt. Har du fx ejet dit sommerhus i mere end et år og er gået på pension – så kan du faktisk vælge at flytte til dit sommerhus og bruge det hele året.
Hune Naturbørnehave er en privat institution.

I en lille oase mellem himmel og hav, hvor den friske luft blæser ind fra havet, ligger vores dejlige børnehave.

Læs mere: Hune Naturbørnehave

Boliger til salg

1. Helt tæt på nordeuropas bedste strande
2. Fårup Sommerland i baghaven
3. Aktiviteter i naturen ved Gateway Blokhus
4. Feriestemning hele året

SE BOLIGER TIL SALG i BLOKHUS

Boliger til leje

Vil du også bo helt tæt på noget af nordeuropas mest storslåede natur? Så lej en bolig i Blokhus, og nyd godt af byens mange fordele uden for alvor at binde dig. I Blokhus finder du lejeboliger med ventetider helt ned til 3 måneder. Kontakt boligselskaberne for mere information.

Find lejeboliger her

> Lejerbo
> Bolig Portal

Vil du vide mere om Blokhus?
Skriv til Poul