Blokhus I skøn og bynær natur

Blokhus – Mere end perfekte strande

Vi forstår godt, hvorfor folk holder ferie i Blokhus. Vi har nemlig en af Nordeuropas bedste strande med fint hvidt sand – og med Fårup Sommerland kun 6 km væk. Men Blokhus er en levende og spændende by året rundt. Et stenkast væk kan du opleve fantastisk kultur i form af Skulpturparken, eller du kan nyde de farverige blomster i Haven i Hune. Derudover er vi i Blokhus ekstra glade for aktive børnefamilier. Og vi gør alt for at værne om dem. Som en del af byens skønne klitplantage finder du Gateway Blokhus med sjove aktiviteter for hele familien. Så hop i træningstøjet og prøv vores nylagte 8 km mountainbikerute eller nyd en hyggelig stund rundt om bålet med familien.

Et mekka for seniorer
Rigtig mange har fået øjnene op for Blokhus og vælger at flytte hertil i den tredje alder. Nedenstående kan du møde Georg og Bodil Sørensen, der tilfældigt kom forbi Blokhus og straks forelskede si

 • Hus i Saltum
 • Legeplads i Saltum
 • Sø ved Saltum
 • Par der er flyttet til Saltum

 

“Det er svært ikke at falde mere og mere for Blokhus. Derfor valgte min kone Bodil og jeg at flytte permanent ind i vores sommerhus for et år siden. Det er en beslutning, som vi ikke har fortrudt et eneste sekund siden.”

 
Læs mere

Bodil og Georg

Tæt på et blomstrende byliv...

Det er svært ikke at falde mere og mere for Blokhus. Derfor valgte min kone Bodil og jeg at flytte permanent ind i vores sommerhus for et år siden. Det er en beslutning, som vi ikke har fortrudt et eneste sekund siden. Rykket fra Hjallerup til Blokhus har givet os masser af natur at boltre os i, samtidig med at vi er tæt på et blomstrende byliv.

Gennem vores tid som sommerhusejere i Blokhus har vi oplevet en enorm udvikling i byen. I dag er der masser af aktiviteter og kultur. Vi har alt, hvad vi har brug for. Dagligvarebutikker, tøjbutikker, sportsbutikker og elektronikforretninger. Byen er fyldt med frivillige, som os selv. Det skaber et stærkt sammenhold, og så har det betydet, at vi er blevet taget rigtig godt imod.

Jeg synes, vi har Danmarks smukkeste strand og nogle skønne skove. Faktisk er vi omringet af natur og oplevelser. Det gør det ekstra hyggeligt at have børnebørnene på besøg. Så går vi ture på stranden eller cykler i skoven. Ja, vi cykler jo nærmest til alting. Både bageren og brugsen.

Vi valgte Blokhus, fordi...

 • Naturen her er helt fantastisk
 • Her har vi en masse muligheder og oplevelser lige uden for døren
 • Vi møder en masse ildsjæle og ligesindede mennesker her


Fordele ved Blokhus

Boliger til salg

 1. Helt tæt på nordeuropas bedste strande
 2. Fårup Sommerland i baghaven
 3. Aktiviteter i naturen ved Gateway Blokhus
 4. Feriestemning hele året


se boliger til salg i Blokhus

Vil du hellere bygge dit eget hus?

Se byggegrunde

Boliger til leje

Vil du også bo helt tæt på noget af nordeuropas mest storslåede natur? Så lej en bolig i Blokhus, og nyd godt af byens mange fordele uden for alvor at binde dig. I Blokhus finder du lejeboliger med ventetider helt ned til 3 måneder. Kontakt boligselskaberne for mere information.

Find lejeboliger her

LejerBo
Bolig Portal
Vores Lejebolig

Vil du vide mere om byen? Skriv til Poul