Hjortdal Blandt natur og hjertevarme

Hjortdal – Blandt hjertevarme og natur

Hjortdalsområdet ligger i smørhullet mellem fantastiske naturoplevelser – med både Svinkløv Plantage og Vesterhavet ved Slettestrand som nærmeste naboer. Og den 10 km lange Slette Å snor sig gennem landskabet og løber gennem Hjortdal by. Men området er mere end storslået natur og badehoteller. I vores intime bycentrum finder du vores købmand, der forhandler lækre råvarer fra lokale avlere og Naturbørnehaven Søstjernen ligger et stenkast herfra. Det blomstrende foreningsliv og byens ildsjæle holder desuden gang i byens hjul – f.eks. ved at støtte Hjortdals Købmand, men også ved at planlægge sjove aktiviteter og festlige begivenheder. Her er alle velkomne – også dig.

Se videoen om det fantastiske område Hjortdal og Slettestrand.

  • Billede fra Hjortdal
  • Billede fra Hjortdal
  • Billede fra Hjortdal
  • Billede fra Hjortdal

 

“Området omkring Hjortdal er helt fantastisk. Især hvis man kan lide mountainbike, vandsport og en evigt skiftende natur.”

 
Læs mere

Kari og Rasmus

I sporet af drømmen...

Området omkring Hjortdal er helt fantastisk. Især hvis man kan lide mountainbike, vandsport og en evigt skiftende natur. Derfor er min mand, Rasmus, og jeg kommet her rigtig meget, og nu er vi så forelskede i det her sted, at vi er endt med at flytte herop.

Vi mødte hinanden i Odense, hvor vi har boet med vores 3 børn. Men da muligheden bød sig, tog vi springet og flyttede fra byen op til vandet. Det er vores drøm at bo ved Vesterhavet, og vi lever jo kun én gang. Så vi tænkte: “Det er nu, hvis vi skal leve drømmen ud”. Her har vi nye oplevelser, uanset hvilken retning vi går i. Fosdalen, Bulbjerg og havet, som ændrer sig hver dag. Og så har vi et fantastisk mountainbike-spor lige i vores baghave.

Modtagelsen har været overvældende. Her bor masser af ildsjæle, som er rigtig gode til at drage folk ind. Så vi har følt os meget velkommen. Vi har været med til en masse fællesspisning og aktiviteter både i børnehaven og i områdets foreninger. Nu laver vi alt det, som vi elsker til hverdag. Vi cykler, leger på vandet, går ture og drikker kaffe med vores nye naboer. Det føles mere og mere som hjem.


Fordele ved Hjortdal

Boliger til salg

  1. Bliv en del af Hjortdals gode sammenhold
  2. Spændende udbud af aktiviteter
  3. En samfundsgavnlig købmand
  4. Her får du meget mere bolig for pengene
  5. Familieliv omringet af rå natur og frisk luft
  6. Et rigt foreningsliv


se boliger til salg i Hjortdal


Vil du hellere bygge dit eget hus?


SE BYGGEGRUNDE

Boliger til leje

I Hjortdal har vi det hele. Sammenhold, gode naboer samt masser af aktiviteter og tilbud til hele familien – alt sammen omkranset af den rå, uspolerede natur. Ønsker du at blive en del af det gode fællesskab? Så tøv ikke med at kontakte boligselskaberne. De står klar og vil hjælpe dig med at finde den helt rette lejebolig i Hjortdal.

Find lejeboliger her

Fjerbo

Vil du vide mere om byen? Skriv til Anne