Mellem hav og fjord

Mellem hav og fjord

For os der bor i Jammerbugt er fordelene åbenlyse. Her er vi tæt på, men kan let komme langt væk. Vi behøver ikke vælge mellem by og land, fjord eller hav, nær eller fjern. Jammerbugt har lidt af det hele – og meget af dét, som er vigtigt: Tryghed, tid til familien, nærhed og fællesskab. Hvis du er i tvivl om, hvorfor du skal flytte til Jammerbugt… så er det derfor.

Flyt til Jammerbugt

Der er masser af gode grunde


Jammerbugt Kommune ligger i smørhullet mellem Limfjorden og Vesterhavet. Det betyder, at du aldrig er mere end 10 km fra vandet. I alt har vi mere end 100 km kystlinje – så der er god plads, også til din familie.
Mangler du en god grund til at bygge dit drømmehus?

Vil du bo tæt på by, strand eller fjord? Eller midt i det hele? I Jammerbugt Kommune har vi gode grunde til, hvad du end drømmer om.

Lige nu udbyder kommunen dejlige byggegrunde over hele kommunen – Se dem her.

I Jammerbugt Kommune betyder familien meget. Det er blandt andet derfor, at vi er en af de kommuner i Danmark, hvor flest unge mennesker flytter hjem igen efter at have fuldendt uddannelse. De vil hjem til familien – og etablere deres egen. Med kort vej til havet, masser af natur og et hverdagsliv i et tåleligt tempo er Jammerbugt indrettet til familier. Og så ligger Fårup Sommerland jo i vores baghave.
Udkantsdanmark? Må vi være fri. I Jammerbugt Kommune har vi kortere rejsetid ud i verden end mange steder i København. Med Aalborg Lufthavn lige ved døren er vi tæt på hele verden.
Bliv nabo til naturen og oplev de mange muligheder, naturen i Jammerbugt Kommune tilbyder.

Kom helt tæt på de gode vandrestier, udfordrende MTB-ruter og naturskønne ridestier. I Jammerbugt er der desuden direkte adgang til havet, tre lystbådehavne beliggende ved Limfjorden og Ryå snoende sig igennem landskabet. Der er derfor rig mulighed for aktivitet i og omkring vandet.

8 Comments on “Mellem hav og fjord”

  1. I’ve only just arrived modafinil bupropion The King Fire, which is only 10 percent contained, has ravaged the El Dorado National Forest, a popular destination for outdoor enthusiasts northeast of Sacramento

  2. A company car iv dexamethasone pediatric dose “Obviously getting the W is very important but at the same time I can’t control that stuff, I just try to pitch to the best of my ability”fortunately tonight guys swung the bats really well, we had a good plan of attack against Danks and we we worked him…we were able to get some runs on the board early and get him out of the game early and we tackled things from there.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.