Brovst Hygge og handel

Brovst – Hygge og handel

I Brovst er vi glade for at handle. Derfor har vi masser af dagligvarebutikker, så du kan gøre dine indkøb, uden at køre langt. Der er faktisk ikke langt til noget i Brovst – en dejlig skov og Limfjorden ligger i nærheden, og de gode naboer bor lige ved siden af. I midten af byen ligger desuden den smukke herregård Bratskov, hvor du kan gå til koncerter og udstillinger eller bare nyde den hyggelige bypark med din familie.


 

“Selvom det er i provinsen, føles Brovst stadig ung og moderne. Byen har det, vi har brug for i hverdagen. Både i forhold til børnepasning og handelsliv.”

 
Mød familien Klit

Familien Klit

Her hilser man på hinanden...

Efter at have boet et par år i Nørresundby begyndte min mand og jeg at savne livet i Brovst. Vi kommer begge derfra og har et stort netværk i byen. Når man er vokset op med den rolige tilgang til tingene, bliver bylivet nemt for hektisk. Så da jeg blev gravid, blev vi hurtige enige om at vende blikket mod mulighederne i Brovst. Vi forelskede os i en nyudstykket grund, hvor vi kunne bygge lige præcis det hus, vi drømte om. Fra vores nye stue har vi udsigt til marker og får dagligt besøg af rådyr, harer og fasaner. Og som naboer har vi mange andre børnefamilier.

Begge vores forældre bor og arbejder i byen. Det er rart at have dem tæt på – ikke mindst, når vi har brug for en babysitter.

Selvom det er i provinsen, føles Brovst stadig ung og moderne. Byen har det, vi har brug for i hverdagen. Både i forhold til børnepasning og handelsliv. Vi har en gågade med alt fra boghandler og tøjbutikker til købmænd og cykelforretning. Og så er byen god til at lave forskellige små hyggelige arrangementer. I påsken havde børnehaverne fx lavet påskepynt til hele byen.

Selvom vi kun har boet her i 1½ år, er vi allerede faldet godt til. Folk i byen har taget rigtig godt imod os, så vi er hurtigt blevet en del af fællesskabet. Her taler man med naboerne og hilser på hinanden. Det er tryghed for os. - Janne Klit

Vi valgte Brovst, fordi...
  • Natur og strand er tæt på
  • Her er plads til familieidyl
  • Fællesskabet fungerer, og man føler sig velkommen

Fordele ved Brovst

I Aalborg koster en byggegrund lynhurtigt over 1 million. Tænk, hvor meget hus du kan bygge for pengene, når du kun skal betale 1/5-del af prisen for din byggegrund. Lige nu har du endda muligheden for at købe grunde med helt unik beliggenhed og udsigt over vores fantastiske natur.
Vi har alle vores favoritkøbmand. Og i Brovst kan du vælge mellem 3 styk af slagsen. Her er der både SuperBrugsen, Rema 1000 og Fakta. Desuden er vores øvrige butiksliv præget af en uformel og personlig betjening. Du kan roligt glæde dig til at shoppe i Brovst.
Midt i Brovst ligger herregården Bratskov fra 1300-tallet. Den smukke bindingsværksgård smitter af på hele byen og spreder hygge og autenticitet. I dag fungerer Bratskov som en slags kulturhus med koncerter og udstillinger. Desuden omkranses Bratskov af en hyggelig bypark.
Har du brug for et pusterum? I Brovst er der aldrig langt til små åndehuller, hvor du kan nyde naturen. Pak madkurven og tag familien med på gåtur i vores nærliggende skov, eller nyd livet og vandet ved Limfjorden, som du kan nå på godt 10 minutter. Masser af oplevelser venter lige uden for døren!
Hvis du er vild med golf, er du kommet til det helt rette sted. Brovst ligger nemlig tæt på hele 4 golfbaner: Jammerbugtens Golfklub, Øland Golfklub, Blokhus Golfklub og Aabybro Golfklub. Her har du rig mulighed for at træne dit golfsving, hvor og når det passer dig.
Vi kan li’ hinanden i Brovst. Og vi holder sammen. Det er en af fordelene ved at bo i en by af vores størrelse. Flytter du til Brovst, kommer du til at blive en del af byens fællesskab og få en masse rare, nye naboer.
Brovst Skoles fire kerneprincipper er: Trivsel, Social ansvarlighed, Tryghed og Gensidig respekt og åbenhed.

Læs mere: Brovst Skole

Boliger til salg

1. Her får du flere kvadratmeter for pengene
2. Spændende handelsliv tæt på
3. Du får et liv med familien i centrum
4. Søde naboer
5. 4 golfbaner inden for 20 min. kørsel

SE BOLIGER TIL SALG I BROVST

Boliger til leje

Kan du lide tanken om at bo i et ungt og moderne miljø uden de skyhøje lejeudgifter, som man finder i de større byer? Så er Brovst noget for dig. Her står boligselskaberne klar med gode tilbud til dig og endda næsten uden ventetid.

Find lejeboliger her

> Lejerbo
> Vivabolig
> Boligselskabet Nordjylland
> Fjerritslev Boligforening

Vil du vide mere om Brovst?
Skriv til Knud