Biersted For store og små

Biersted – For store og små

Du får det bedste fra begge verdener, når du bor i Biersted. Et fredfyldt liv tæt på og i naturen – med mulighed for at være tæt på storbyens puls. Biersted ligger nemlig på kanten af naturperlen Store Vildmose, hvor du kan tage fuglekikkerten med og gå på opdagelse i mosens rige dyreliv. Og kan du høre bylivet kalde, er der kun 20 minutters kørsel til Aalborg. Men det urbane miljø har smittet af på vores egen hyggelige landsby. Med den splinternye skatepark ved Biersted Skole kan byens børn og unge øve deres skateboardtricks til perfektion. Et mekka, som de unge selv har været med til at skabe. Store som små bliver nemlig hørt i Biersted.

  • Biersted
  • Biersted
  • Biersted
  • Biersted

 

“Byens mindste borgere fik hjul under drømmen om at få en skatepark, fordi løbeentusiaster hvert år flittigt hopper i løbeskoene. Og de har ikke fået sved på panden forgæves.”

 
Læs mere

Seje tricks i brusebadsvejr

Regnen siler ned fra mørke, tunge skyer. Men det har ikke afholdt Biersteds beboere fra at stå på rad og række rundt om den splinternye skatepark - tværtimod!

De voksne lytter intenst til de indviende ord, imens børnene tripper utålmodigt. Det kan nemlig ikke gå hurtigt nok med at komme i gang med at afprøve den nylagte grå beton. To år er der nu gået siden de første skitser og idéer så dagens lys, og i dag står den 450 kvadratmeter store skaterampe færdig – den første af sin slags i Jammerbugt Kommune.

Byens mindste borgere fik hjul under drømmen om at få en skatepark, fordi løbeentusiaster hvert år flittigt hopper i løbeskoene. Og de har ikke fået sved på panden forgæves. Det er nemlig Moseløbet i Biersted, der de seneste år har samlet midler til byens nye kendetegn. Et kendetegn, de unge skatere selv har været med til at designe i samarbejde med lokale virksomheder.


Fordele ved Biersted

Biersted Skole ligger godt placeret i et landsbymiljø med kort afstand til storbyen, Vildmosen og flere skovområder. Skolen tilbyder undervisning fra børnehaveklasse til 9. klasse og rummer alle de faciliteter, som man med rimelighed kan forvente af en tidssvarende skole. Fra 7. klasse modtager skolen elever fra Nørhalne og Gjøl Skole. Desuden har skolen en afdeling for elever med autismespektrumsforstyrrelser ( ASF).

Læs mere: Biersted Skole

Børnehuset Biersted er en stor, men hyggelig børnehave. Den ligger i udkanten af byen ud mod marker og natur. Skolen, som vi har et godt og tæt samarbejde med, ligger 5 – 10 minutters gang fra børnehaven.

Børnehuset Biersted er normeret til 100 børn, og modtager som udgangspunkt alle børn, der skal i børnehave i Biersted og opland. Børnehaven har i gennemsnit ca. 65 børn indskrevet henover året.

Læs mere: Børnehuset Biersted

Biersted ligger kun 5 km fra Aabybro, 14 km fra lufthavnen og der er kun 18 km ind til Aalborg.
Biersted har både dagligvare- og udvalgsvarebutikker, samt en rækker erhverv lokaliseret midt i byen.
Idræts- og foreningsliv findes omkring idrætspladsen, skolen og hallen. Byen har en aktiv borgerforening, som bl.a. arbejder med byens grønne områder og pladser. Af bynær natur findes Biersted Skov, De tusind søers land og Bjørnkær skov.

Boliger til salg

  1. 20 minutters kørsel fra Aalborg
  2. Tæt på by og eksklusiv natur
  3. Tag del i byens driftige foreningsliv
  4. 8 kilometer fra motorvejen
  5. Ny og spændende skatepark


se boliger til salg i Biersted

Boliger til leje

Vil du være en del af Biersteds hyggelige landsbymiljø? Det kan dog være svært at tage springet og købe et hus. Frygt ej, du kan nemlig med en lejebolig i Biersted opleve sammenholdet, byen og naturen helt uforpligtende. Kontakt boligselskaberne og hør nærmere om lejemål i området.

Find lejeboliger her

BoNord
Nørresundby Boligselskab