Arentsminde Velkommen indenfor

Arentsminde - Velkommen indenfor

Midt i limfjordslandet ligger Arentsminde. En tryg og hyggelig by med udsigt til landskabets brede vidder. Her kan du både mærke naturen og sammenholdet. For i Arentsminde kommer man hinanden ved. Både over hækken, spisebordet og en kold forfriskning på naboens terrasse. Det betyder, at alle kender alle - og deres bedstemødre. Derfor er der aldrig langt til en hjælpende hånd eller en sludder for en sladder.

  • Arentsminde
  • Arentsminde
  • Arentsminde
  • Arentsminde

 

"Fællesspisningen i cafeteriaet er et levende bevis på byens enorme fællesskab, hvor hyggen altid er i højsædet."

 
Læs mere

Vel mødt!

Duften fra kødgryderne breder sig i Arentsminde Cafeteria imens vinen bliver skænket op i høje glas.

Knap hundrede sultne maver fra Arentsminde er mødt op for at deltage i månedens hyggelige fællesspisning. Denne mandag står menuen på en klassiker: Mørbradgryde med kartofler og grønt tilbehør. Snakken går lystigt over bordene, og der bliver ikke sparet på hverken latter eller højrøstet tale. For Arentsminde er byen, hvor alle kender alle - og hvor alle kan snakke med alle. Om både løst og fast.

Fællesspisningen i cafeteriaet er et levende bevis på byens enorme fællesskab, hvor hyggen altid er i højsædet. Og det bliver kun en realitet, fordi borgerne er så gode til at bakke op om arrangementerne. Ligesom fællesspisningen.

Men Arentsminde Borgerforening og Arentsminde Cafeteria, der står bag arrangementet, har mere på dagsordenen end kaffeslabberas og sniksnak. Fællesspisningen giver rig mulighed for at orientere borgerne om kommende arrangementer – som idrætsforeningens årlige sommerfest, præmiewhist eller december måneds fællesspisning, hvor der er flæsk og kål på menukortet.


Fordele ved Arentsminde

Boliger til salg

  1. 14 minutters kørsel til Limfjorden
  2. Rigt foreningsliv
  3. Deltag i byens gode fællesskab
  4. Her får du mere bolig for pengene


se boliger til salg i Arentsminde

Vil du hellere bygge dit eget hus?
SE BYGGEGRUNDE

Boliger til leje

Har du en drøm om at få et godt forhold til dine naboer, og dem der bor omkring dig? Så er Arentsminde byen for dig. Kontakt boligselskaberne, og hør om muligheder og fordele ved et lejemål i Arentsminde.

Find lejeboliger her

BoNord

Vil du vide mere om Arentsminde? Skriv til Kirsten