Aabybro Tæt på verden

Aabybro – tæt på verden

I Aabybro er der masser af plads, frisk luft og højt til himlen. Alligevel er du aldrig langt fra resten af verden. På blot et kvarter kan du nå lufthavnen og komme til både København og udlandet på kort tid. Og ellers har du mulighed for at tage en af de talrige busser, der fører dig ind til storbyen Aalborg. I Aabybro er vi også glade for børnefamilier – og børnefamilierne er glade for at flytte ud til os. Derfor har vi også bygget en helt ny skole til vores yngste generation.


 

“Vi valgte Aabybro, fordi byens størrelse og beliggenhed er helt perfekt. Her bor vi tæt på det meste af vores netværk og i kort afstand fra både sommerlandet og storbyen. Aabybro er særlig attraktiv for os, fordi det er en by i udvikling.”

 
Mød familien Guldager

Familien Guldager

Det er en by i udvikling...

Jeg er fra Saltum, og min mand Lars er fra Nørhalne, så at flytte tilbage til Jammerbugt Kommune var oplagt. Vi har nok altid vidst, at livet i Aalborg var noget midlertidigt, som hørte vores studietid til. Livet som børnefamilie i en lejlighed på 3. sal i Vestbyen var til tider lidt af en udfordring. Daglige gøremål som indkøb og en tur på legepladsen blev lidt for meget et projekt.

Vi valgte Aabybro, fordi byens størrelse og beliggenhed er helt perfekt. Her bor vi tæt på det meste af vores netværk og i kort afstand til både sommerlandet og storbyen. Aabybro er særlig attraktiv for os, fordi det er en by i udvikling. Her ser man også at der investeres bl.a. med den nye skole og DGI-huset. Byen er blevet et kæmpe tilløbsstykke for børnefamilier.

Lars har vores søn Anton med til fodbold, jeg bruger DGI-huset, mens ungerne har fornøjelse af både musikskole og det lokale foreningsliv. Her er tilbud til os alle. Aabybro er en god handelsby med et stort udvalg af forskellige butikker. Det er noget vi sætter stor pris på i hverdagen. Vi handler f.eks alle julegaverne i Aabybro, det er nemt og hyggeligt. Vi har også Mediecentret som er byens kulturmetropol, hvor der hele året arrangeres events, koncerter og foredrag, samt et par hyggelige cafeer.

Vi valgte Aabybro, fordi...

  • For os er det vigtigt at bo i en attraktiv by i vækst
  • Byens centrale placering matcher vores behov
  • Der er gode tilbud til alle i husstandenFordele ved Aabybro

Vi kan rigtig godt lide børn i Aabybro. Faktisk har vi hele 4 børnehaver, hvor dine børn trygt kan boltre sig sammen med dygtige pædagoger. Der er helt sikkert en, der passer lige til dit barn – og bor du i Aabybro, ligger de alle bekvemt i gå- eller cykelafstand.

Vores børn er vores fremtid. Derfor vil vi i Aabybro gerne give dem de allerbedste muligheder for at vokse op. I 2016 blev en helt ny og bæredygtig skole klar til at tage imod dine børn, der er tegnet og bygget med børnenes trivsel i centrum. Det, synes vi, er en god investering.

Læs mere: Aabybro Skole

Resten af verden aldrig ret langt væk, når du bor i Aabybro. Her har du nemlig kun 15 minutters kørsel til Aalborg Lufthavn, hvorfra du kan flyve til et hav af destinationer. Og flyver du ind imellem til København med arbejdet, er rejsetiden faktisk kortere herfra, end hvis du kommer inde fra Aalborg.

Arbejder du i Aalborg – eller har du bare lyst til en tur til en større by – er det nemt og bekvemt at komme frem og tilbage. Hele 77 busser kører hver dag fra Aabybro til Aalborg, så du kan roligt lade bilen stå derhjemme.

Vi er glade for at få pulsen op i Aabybro. Derfor er vi også ekstra stolte af vores nyrenoverede og topmoderne DGI-hus, hvor du kan træne, svømme, slappe af eller nyde en sund snack. Du har mulighed for både at træne på egen hånd eller blive en del af de mange foreninger, der holder til i huset.

Vil du noget med din sport? I Aabybro har vi flere forskellige sportsklubber, hvor vi kan lide at gå efter guldet. Og i vores nye, topmoderne DGI-hus har vi de perfekte rammer til at dyrke dit talent.

I de senere år er rigtig mange børnefamilier flyttet til Aabybro. De er glade for den ekstra plads, trygheden og vores mange gode tilbud til børnene. Flytter du hertil, bliver du altså en del af et stort fællesskab af yngre familier, der er samme sted i livet som jer – og børnenes legekammerater bor lige i nærheden.

Boliger til salg

1. Her får du flere kvadratmeter for pengene
2. 15 minutters kørsel til Aalborg Lufthavn
3. Nem og hyppig offentlig transport til Aalborg
4. Bliv en del af en rigtig børneby
5. Helt ny skole

SE BOLIGER TIL SALG I AABYBRO

Boliger til leje

Vil du også bo i en hyggelig forstad til resten af verdenen, men er ikke helt klar til at købe hus? Så lej en bolig i Aabybro, og nyd godt af byens mange fordele uden for alvor at binde dig. I Aabybro finder du lejeboliger med ventetider helt ned til 3 måneder. Kontakt boligselskaberne for mere information.

Find lejeboliger her

> Domea
> Nørresundby boligselskab

Vil du vide mere om Aabybro?
Skriv til Flemming

2 Comments on “Aabybro Tæt på verden”

  1. I really appreciate this post. I have been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thanks again!

  2. You can certainly see your expertise in the work you write. The world hopes for more passionate writers like you who aren’t afraid to say how they believe. Always follow your heart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.