Aabybro Tæt på verden

Aabybro - tæt på verden

Aabybro er den største by i Jammerbugt Kommune med godt 6.100 indbyggere. Byen er populær blandt tilflyttere, og har gennem de seneste år oplevet et støt stigende indbyggertal. Børnefamilierne er især glade for Aabybro, som foruden et stort udvalg af daginstitutioner tilmed har fået bygget to helt ny skoler.

I Aabybro er der et livligt handelsliv med stort udvalg af både specialbutikker og dagligvareforretninger, ligesom man også finder hyggelige cafeer, bager, blomsterbutikker med mere i byen. Det er også i Aabybro at Jammerbugt Kommunes store Kultur- og Erhvervscenter ligger. Her er der flere gange om året koncerter med nogle af Danmarks populære kunstnere.

I Aabybro er der masser af plads, frisk luft og højt til himlen. Alligevel er du aldrig langt fra resten af verden. På blot et kvarter kan du nå lufthavnen og komme til både København og udlandet på kort tid. Og ellers har du mulighed for at tage en af de talrige busser, der fører dig ind til storbyen Aalborg.


 

"Vi valgte Aabybro, fordi byens størrelse og beliggenhed er helt perfekt. Her bor vi tæt på det meste af vores netværk og i kort afstand fra både sommerlandet og storbyen. Aabybro er særlig attraktiv for os, fordi det er en by i udvikling."

 
Mød familien Guldager

Familien Guldager

Det er en by i udvikling...

Jeg er fra Saltum, og min mand Lars er fra Nørhalne, så at flytte tilbage til Jammerbugt Kommune var oplagt. Vi har nok altid vidst, at livet i Aalborg var noget midlertidigt, som hørte vores studietid til. Livet som børnefamilie i en lejlighed på 3. sal i Vestbyen var til tider lidt af en udfordring. Daglige gøremål som indkøb og en tur på legepladsen blev lidt for meget et projekt.

Vi valgte Aabybro, fordi byens størrelse og beliggenhed er helt perfekt. Her bor vi tæt på det meste af vores netværk og i kort afstand til både sommerlandet og storbyen. Aabybro er særlig attraktiv for os, fordi det er en by i udvikling. Her ser man også at der investeres bl.a. med den nye skole og DGI-huset. Byen er blevet et kæmpe tilløbsstykke for børnefamilier.

Lars har vores søn Anton med til fodbold, jeg bruger DGI-huset, mens ungerne har fornøjelse af både musikskole og det lokale foreningsliv. Her er tilbud til os alle. Aabybro er en god handelsby med et stort udvalg af forskellige butikker. Det er noget vi sætter stor pris på i hverdagen. Vi handler f.eks alle julegaverne i Aabybro, det er nemt og hyggeligt. Vi har også Mediecentret som er byens kulturmetropol, hvor der hele året arrangeres events, koncerter og foredrag, samt et par hyggelige cafeer.

Vi valgte Aabybro, fordi...

  • For os er det vigtigt at bo i en attraktiv by i vækst
  • Byens centrale placering matcher vores behov
  • Der er gode tilbud til alle i husstandenFordele ved Aabybro

Boliger til salg

1. Her får du flere kvadratmeter for pengene
2. 15 minutters kørsel til Aalborg Lufthavn
3. Nem og hyppig offentlig transport til Aalborg
4. Bliv en del af en rigtig børneby
5. Helt ny skole

SE BOLIGER TIL SALG I AABYBRO

Boliger til leje

Vil du også bo i en hyggelig forstad til resten af verdenen, men er ikke helt klar til at købe hus? Så lej en bolig i Aabybro, og nyd godt af byens mange fordele uden for alvor at binde dig. I Aabybro finder du lejeboliger med ventetider helt ned til 3 måneder. Kontakt boligselskaberne for mere information.

Find lejeboliger her

> Domea
> Nørresundby boligselskab

Vil du vide mere om Aabybro? Skriv til Flemming